Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Dănciulescu spune că nu pleacă, deocamdată, de la Dinamo: Mâine voi fi la Iaşi. Deocamdată discut cu cei de acolo, decizia o voi lua după vacanţă

www.gsp.ro
Dinamo

Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat că vineri se va afla la Iaşi, unde va discuta cu tehnicianul CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican. Dănciulescu nu exclude posibilitatea de a pleca de la gruparea bucureşteană, însă a precizat, la Digi Sport, că va lua o decizie după pauza competiţională.

“Mâine voi fi la Iaşi. Peste două zile e un meci de old boys la Focşani. Voi avea o discuţie cu Flavius. Nu ştiu cu cine voi mai discuta, rămâne de văzut, dar asta nu înseamnă că plec de la Dinamo. Pur şi simplu o să am o discuţie amicală. O să discut şi o să văd ce va fi. Nu exclud nicio posibilitate. Deocamdată discut cu cei de acolo, dar decizia o voi lua după vacanţă”, a spus Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu a precizat că este posibil ca în viaţa sa să survină schimbări în viitorul apropiat. “S-ar putea în viitorul apropiat să se facă schimbări în viaţa mea. Tot ce e posibil, dar asta nu înseamnă că dacă voi ajunge mâine acolo o să semnez ceva. Deocamdată sunt la Dinamo, încerc să ajut echipa cât pot de bine până la pauză şi sper că vacanţa va fi un sfetnic bun. Flavius mă vrea acolo. Am avut o discuţie şi cu domnul Negoiţă acum două săptămâni. Deocamdată o decizie nu am luat. Sunt aici, voi fi alături de echipă indiferent ce se va întâmpla în viitor”, a explicat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.