Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Ganea, săltat de Poliție înaintea meciului României cu Irlanda de Nord / Foto - UPDATE. Ce spune Brigada Rutieră a Capitalei

Radu Pop
sportbull.ro
ionel ganea saltat politie

Ionel Ganea, săltat de Poliție înaintea meciului României cu Irlanda de Nord / Foto

Ionel Ganea a vrut să meargă la meciul amical dintre România și Irlanda de Nord, dar a ajuns în mașina de poliție. Partenera lui Ionel Ganea a povestit ce s-a întâmplat cu fostul internațional.

Fostul fotbalist s-a certat cu forțele de ordine chiar în parcare. Imaginile au fost șocante, scrie sportbull.ro.

De ce a fost săltat de poliție Ionel Ganea

Ionel Ganea trebuia să asiste la meciul amical al naționalei României. La sosirea la stadion, fostul internațional a avut ceva de împărțit cu polițiștii în momentul în care mergea cu mașina spre parcare.

Ionel Ganea a avut un schimb de replici cu polițiștii, apoi a ajuns în mașina lor pe bancheta din spate. Se pare că acesta nu avea acces pentru respectiva parcare.

În momentul în care s-a dat jos din mașină mai mulți oameni ai legii au intervenit. Partenera sa a filmat totul și a povestit ce s-a întâmplat.

„Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: «pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână». Ionel le-a zis: «vă rog frumos să îmi vorbiți frumos».

Domnul ăla s-a agitat şi aţi văzut continuarea. Ionel a vrut să intre în parcare. I-au zis să oprească şi i-au zis «vorbim după ce ieşi». I-au spus să tragă pe dreapta ca să îi ia permisul sau ceva de genul. Şi el i-a zis «pentru ce să-mi iei permisul, nu făcusem nimic, absolut nimic». Am filmat tot. Am filmat conversaţia de la început”, a declarat soţia lui Ionel Ganea.

UPDATE 22 martie, ora 22.47: Ce spune Brigada Rutieră a Capitalei

"În urma discuțiilor apărute în spațiul public și a imaginilor în care se observă un bărbat aflat într-o autospecială de poliție, pentru clarificarea situației de fapt, facem următoarele precizări:

La data de 22 martie a.c., în jurul orei 21:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în proximitatea stadionului Național Arena pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță rutieră precum și fluidizarea traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

Conducătorul autovehicului nu a respectat semnalele polițistului rutier continuându-și deplasarea.

În acest context, inițial, polițiștii i-au solicitat prin intermediul stației de amplificare să oprească, iar ulterior, pentru că nu s-a conformat, au procedat la blocarea autovehicului, extragerea conducătorului și conducerea acestuia la sediul Brigăzii Rutiere, pentru stabilirea situației de fapt.

Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatura din dotare, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare 2650 de lei, pentru nerespectarea semnalelor și indicațiilor polițistului rutier, precum și pentru lipsa documentelor prevăzute de legislația rutieră în vigoare, fiind dispusă totodată și măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile", precizează Brigada Rutieră.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.