Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Islandezii sunt plini de optimism înaintea meciului de baraj cu România: 'Vom juca bine şi ne vom califica la EURO'

www.10pariuri.ro
Islanda națională

Islanda-România, meciul din semifinalele barajului pentru Campionatul European, a fost reprogramat pentru luna iunie. Selecţionerul nordicilor e încrezător că Islanda se va califica la turneul final. Data meciului de baraj ar putea suferi noi modificări, în funcţie de evoluţia pandemiei de coronavir

Islandezii sunt plini de optimism înaintea meciului de baraj cu România. Partida de la Reykjavik ar fi trebuit să aibă loc la finalul acestei luni, însă a fost amânată pentru luna iunie, din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Traian Băsescu, după ce Guvernul a decis închiderea barurilor, restaurantelor și bisericilor: 'Sunt măsuri slabe! Numărul celor infestați e mult mai mare'

Selecţionerul Enrik Hamren este convins că Islanda va reuşi să învingă România şi să se califice la Campionatul European, care a fost şi el reprogramat pentru anul 2021. Tehnicianul suedez mai are contract până în această vară cu naţionala, însă va fi prelungit dacă obţine calificarea la turneul final.

"Obiectivul a fost mereu să ne calificăm la Campionatul European. Meciul a fost mutat în luna iunie şi avem şanse bune de a ne califica, dar nu se ştie niciodată. Din prima zi aici, scopul nostru a fost Campionatul European. Jucătorii sunt foarte concentraţi pentru acest lucru. Vom juca bine în iunie şi ne vom califica, iar eu voi fi acolo", a declarat Enrik Hamren, selecţioner Islanda, la Sport 2.

Citeşte şi: COVID-19 îi sperie și pe teroriști: Gruparea Stat Islamic şi-a avertizat membrii să evite Europa

UEFA a propus, marți, ca turneul final din această vară să fie amânat pentru anul următor, în perioada 11 iunie - 11 iulie. Pentru a ajunge la EURO, România trebuie să le învingă la baraj pe Islanda şi pe câştigătoarea dintre Ungaria şi Bulgaria. Data meciului de baraj ar putea suferi noi modificări, în funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.