Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

James Rodriguez a părăsit echipa Everton și va evolua pentru Al Rayyan, din Qatar

wikipedia.org
 James Rodriguez

Mijlocaşul columbian James Rodriguez (Everton) a părăsit gruparea din Premier League şi va evolua pentru Al Rayyan (Qatar), echipă antrenată de fostul internaţional francez Laurent Blanc, a anunţat clubul englez, scrie AFP, citat de agerpres.

Rodriguez, în vârstă de 30 de ani, a sosit în septembrie 2020 de la Real Madrid la Everton pentru a juca din nou sub ''bagheta'' italianului Carlo Ancelotti care îl îndrumase în capitala Spaniei, însă actualul antrenor, Rafa Benitez nu a mai contat pe el.

Rodriguez nu a jucat însă regulat iar în plus s-a şi accidentat de două ori la coapsă destul de grav, astfel încât sezonul trecut a evoluat în 26 de partide în toate competiţiile, marcând 6 goluri şi oferind 9 pase decisive. În august, el a fost diagnosticat cu coronavirus.

Fotbalistul sud-american, în vârstă de 30 ani, încasa un salariu săptămânal de 200.000 de lire sterline, iar un transfer la un alt club reprezintă o economie semnificativă pentru Everton.

Ultima apariţie a lui James Rodrigurez în tricoul lui Everton a avut loc pe 16 mai, în meciul pierdut în faţa formaţiei Sheffield United (0-1).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.