Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii au făcut donații pentru familii din Rodna afectate de inundaţii

cugetliber.ro
transfuzii

Jandarmii bistriţeni care săptămâna trecută au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină au folosit bonurile valorice primite pentru a achiziţiona produse de strictă necesitate şi dulciuri pentru trei familii numeroase din comuna Rodna, afectată de inundaţii puternice în urmă cu o lună, potrivit comunicatului de presă remis miercuri de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud.

"Bonurile valorice primite în urma actului de donare de sânge au fost folosite pentru sprijinirea unor familii care au avut de suferit în urma inundaţiilor care s-au produs de curând în localitatea Rodna. Cu ajutorul acestor bonuri au fost achiziţionate produse de strictă necesitate în valoare de peste 1.500 de lei, dar şi dulciuri pentru copiii familiilor care au primit sprijinul jandarmilor. Este vorba despre 3 familii din Rodna care au 12, 10, respectiv 8 copii, unul dintre bărbaţi fiind imobilizat la pat. Trei dintre cei mai mici membri ai acestor familii sunt chiar unii dintre cei care au fost salvaţi din ape de către jandarmii montani Rodna, la inundaţiile din 23 iunie a.c.", se menţionează în comunicat, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Vestea mult așteptată! Când ar putea fi gata primul vaccin împotriva COVID-19

Jandarmii bistriţeni au donat sânge în zilele de 15 şi 16 iulie, în cadrul campaniei naţionale iniţiate de Jandarmeria Română, în colaborare cu Patriarhia Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.