Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un urs din curtea unui liceu din Miercurea Ciuc a fost îndepărtat de jandarmi

SuceavaLive
Urs

Jandarmii harghiteni au îndepărtat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un urs de mici dimensiuni care a intrat în curtea unui liceu din Miercurea Ciuc, locuitorii municipiului fiind avertizaţi despre pericol printr-un mesaj RO-ALERT, potrivit Agerpres.

Citește și: CAB îl LOVEȘTE în plin pe Liviu Dragnea - Încarcerea sa este una perfect legală iar el rămâne în spatele gratiilor

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Harghita, un bărbat a sunat, după miezul nopţii, la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că ar fi observat un urs în curtea Colegiului "Márton Áron" din Miercurea Ciuc.

La faţa locului a fost trimis imediat un echipaj de jandarmerie, care a constatat că în curtea instituţiei de învăţământ este prezent un urs de mici dimensiuni.

Citește și: Una dintre judecătoarele de care a vrut să scape Dragnea l-a condamnat pe fostul senator Olosz Ghergely - Motivele avocaților pentru eliberarea fostului lider

Acesta a fost îndepărtat înspre pădurea de pe Dealul Şumuleul Mic, de la marginea municipiului.

Jandarmii au rămas pentru o perioadă în zonă pentru a se asigura că animalul sălbatic nu revine.

Citește și: Dragnea 'SE IA DE GULER' cu procurorul DNA pentru susținerile din sală - A comparat discursul magistratului cu cel al unui ministru 'de tristă amintire'

Locuitorii din Miercurea Ciuc au fost avertizaţi despre pericol printr-un mesaj RO-ALERT, trimis de Inspectorul pentru Situaţii de Urgenţă.

Jandarmii le reamintesc oamenilor că este recomandat ca, de fiecare dată când sunt martori ai unor astfel de situaţii, să sune la 112, să nu încerce să intervină, să nu hrănească animalele sălbatice, să aibă grijă unde depozitează resturile menajere şi să nu se apropie de urşi pentru a-i filma sau fotografia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.