Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii l-au prins pe PIROMANUL care a creat haos în București: Ce semne l-au dat de gol și ce au găsit oamenii legii asupra sa

jandarmi

Jandarmii din Capitală au depistat, în zona Calea Griviţei, un bărbat care corespundea semnalmentelor transmise de poliţişti în cazul incendierii de autoturisme, acesta având pe palme şi pantaloni urme de funingine şi arsuri. Bărbatul a fost predat Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Jandarmeria Bucureşti a anunţat, duminică, faptul că, în jurul orei 01.00, o persoana suspectă de incendierea mai multor maşini a fost depistată de jandarmi, în zona Calea Griviţei.

Citește și: Noapte DE FOC pentru pompieri: Salvatorii s-au luptat cu trei incendii puternice, în mai puțin de o oră! Descoperire șoc făcută de oamenii legii - FOTO

”Asupra bărbatului au fost găsite doua pietre, pe palme avea urme de funingine şi pantalonii cu urme de arsuri. Persoana suspectă a fost predata de jandarmi poliţiştilor care vor continua cercetările în cauză”, au precizat jandarmii, conform News.ro.

La rândul lor, poliţiştii au anunţat că pe timpul nopţii de sâmbătă spre duminică au fost audiate mai multe persoane, dar ”până în prezent nu au rezultat elemente de interes operativ cu privire la acestea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.