Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noapte DE FOC pentru pompieri: Salvatorii s-au luptat cu trei incendii puternice, în mai puțin de o oră! Descoperire șoc făcută de oamenii legii - FOTO

ISUBIF.RO
incendiu pompieri

Pompierii din Bucureşti au intervenit în mai puţin de o oră, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru stingerea a trei incendii la autoturisme, opt maşini fiind distruse sau avariate. Există suspiciunea că focul a fost provocat.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a intervenit în mod succesiv, în decurs de mai puţin de o oră, pentru stingerea a trei incendii produse la autoturisme staţionate.

Primul incendiu a fost anuntat la 112 în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacară, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată.

În scurt timp, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală.

Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Potrivit informațiilor oferite de ISU, pentru stingerea incendiilor au acţionat pompierii detaşamentelor Mihai Vodă, Grozăveşti, Expoziţiei şi Băneasa.

Ca urmare a cercetarii efectuate la faţa locului au fost identificate o serie de indicii care conduc catre ipoteza unui incendiu provocat la toate cele trei incendiile.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.