Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jared Leto negociază pentru a juca în filmul 'Little Things'

http://weknowyourdreams.com/jared-leto.html
Jared Leto

Actorul Jared Leto negociază pentru a interpreta rolul unui asasin în lungmetrajul "The Little Things", în care au fost deja distribuiţi Denzel Washington şi Rami Malek, potrivit site-ului revistei Variety, citat de EFE, potrivit Agerpres.

Jared Leto poartă în această perioadă discuţii cu echipa studioului Warner Bros, care va produce acest film despre un criminal în serie. 

Cineastul John Lee Hancock (cunoscut pentru "The Blind Side" şi "The Highwaymen") va regiza şi va scrie scenariul acestui thriller. 

Filmul îl prezintă pe şeriful unui comitat din statul California, interpretat de Denzel Washington, care îşi va uni forţele cu un detectiv (Rami Malek), pentru a da de urma unui criminal în serie într-o misiune ce va scoate la iveală mai multe mistere şi care va avea nevoie de mai multe minţi luminate pentru a le dezlega. 

Dacă negocierile vor avea succes, Jared Leto îl va interpreta pe sângerosul asasin căutat de oamenii legii.

Citește și: Ben Affleck şi Anna De Armas se află în negocieri pentru a juca în thrillerul erotic 'Deep Water'

Warner Bros vrea să înceapă filmările toamna aceasta, potrivit Variety. Studioul are o colaborare îndelungată cu Jared Leto, care a jucat în continuarea din 2017 a filmului clasic "Blade Runner", intitulată "Blade Runner 2049", şi l-a interpretat pe Joker în superproducţia "Suicide Squad" (2016), ambele pelicule fiind produse de acest studio hollywoodian. 

În 2013, Jared Leto a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul secundar din filmul "Dallas Buyers Club", regizat de Jean-Marce Vallée. Actorul a încheiat filmările la "Morbius", un film bazat inspirat din personajul cu acelaşi nume din universul Marvel, şi a fost văzut anul acesta în thrillerul "The Outsider" produs de Netflix. 

Rami Malek, posibilul său coleg de platou, s-a despărţit în primăvară de "Mr. Robot", serialul care l-a făcut celebru înainte de a fi recompensat anul acesta cu Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal graţie interpretării sale din "Bohemian Rhapsody". 

La rândul său, Denzel Washington este pe punctul de a încheia filmările la "Macbeth", o adaptare pentru marile ecrane a celebrei piese de teatru a dramaturgului William Shakespeare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.