Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

JENANT Polițistul DEPOSEDAT de pistolul cu care au fost împușcat DOI oameni ai legii era luptător SAS

Facebook
mascat

Poliția Română pare să se deprofesionalizeze în ritm accelerat. Ieri, o intervenție a mascaților în județul Covasna putea să se termine tragic. Doi polițiști, unul de la SAS, adică structura specială de mascați a poliției, și unul de la SIC, au fost împușcați de un suspect. Acesta a reușit să deposedeze chiar un luptător de la mascați de armă, în timp ce mascații descinseseră în locuința sa pentru a-l reține. IPJ Covasna nu a informat că polițistul deposedat de armă ar fi de la mascați, acest lucru fiind dezvăluit de presă.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban anunță că se revine la declarația pe propria răspundere: În ce situații e necesară

Doi poliţişti din judeţul Covasna au fost împuşcaţi, joi după-amiază, în timp ce puneau în executare un mandat de aducere. Se aflau la domiciliul unui bărbat, când acesta a luat o armă şi i-a împuşcat la nivelul picioarelor. Ambii agenţi au fost transportaţi la spital, dar starea lor este stabilă.

”La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 09.00, în faţa sediului Postului de Poliţie Barcani, doi bărbaţi, în vârstă de 20, respectiv 52 de ani, ar fi agresat fizic un poliţist. Cei doi bărbaţi fuseseră citaţi la sediul Postului de Poliţie Barcani, în vederea soluţionării unei petiţii. Aceştia au devenit reclacitranţi şi l-ar fi tras de uniformă pe şeful de post, moment în care unul dintre ei l-ar fi lovit cu pumnul pe poliţist”, a transmis, joi, IPJ Covasna.

Sursa citată a precizat că, având în vedere cele întâmplate, doi poliţişti din cadrul Postului de Poliţie au intervenit în sprijinul colegului agresat, folosind spray iritant-lacrimogen, asupra celor doi bărbaţi, care au fugit de la faţa locului.

”Ulterior, în jurul orei 16.00, în timp ce poliţiştii puneau în executare un mandat de aducere, emis pe numele unuia dintre cei doi bărbaţi, aflându-se la domiciliul acestuia, bărbatul ar fi luat un pistol şi ar fi tras cu acesta, rănind doi agenţi de poliţie, la nivelul membrelor inferioare”, a mai transmis instituția.

 

IPJ Covasna a precizat că cei doi bărbaţi au fost imobilizaţi de poliţişti, fiind conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Întorsura Buzăului, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale

”Poliţiştii răniţi au fost transportaţi la o unitate medicală, în stare stabilă, fiind în afara oricărui pericol”, a mai precizatIPJ Covasna.

 

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Întorsura Buzăului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.