Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joachim Loew, după înfrângerea în fața Les Bleus: Am fost mai buni

"Am fost mai buni decât Franța", a apreciat selecționerul echipei de fotbal a Germaniei, Joachim Loew, după înfrângerea campionilor mondiali en titre în fața "Les Bleus", joi seara, pe Stade Velodrome din Marsilia, în semifinalele EURO 2016.

"Au fost multe lucruri care nu s-au petrecut așa cum am fi dorit, deși ne-am implicat foarte mult. Am încercat să jucăm într-o manieră ofensivă, dar nu am avut șansa de a marca. Este adevărat că a existat și acel penalty, care fost punctul de cotitură al meciului. În 2008, 2010 sau 2012 am pierdut în fața unor echipei mai puternice, însă nu a fost cazul în această seară. Am avut jucători accidentați, precum Gomez și Khedira, Hummels a fost suspendat, iar Boateng a ieșit de pe teren accidentat. Aceste absențe nu au putut fi compensate. Am fost slăbiți, pentru că este vorba de patru jucători extrem de importanți. Echipa mea a făcut maximum și nu este nimic de regretat", a declarat Loew.

Selecționerul german a comentat și faza hențului în careu comis de Schweinsteiger, care le-a permis francezilor să deschidă scorul din penalty: "Este dificil de decis. Am văzut că mâna nu era neapărat în apropierea corpului, totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă. Este ghinion, însă atunci când sari, nu-ți poți controla toate mișcările. Dar nu vreau să acuz pe nimeni".

Joachim Loew consideră Franța este favorită în finala EURO 2016, împotriva Portugaliei, programată duminică. "Cred că Franța va câștiga împotriva Portugaliei, care nu a convins pe deplin. Franța a meritat calificarea, este o echipă foarte bună, chiar dacă noi am fost mai buni decât ei", a conchis el.

Franța s-a impus cu 2-0 în semifinala cu Germania după un joc pragmatic, în cursul căruia a reușit să fructifice puținele erori ale apărării germane. Ambele goluri ale întâlnirii au fost marcate de Antoine Griezmann (min. 45+2 — penalty și 72), golgheterul competiției, cu 6 goluri.

Finala EURO 2016, Franța — Portugalia, va avea loc duminică seara, pe Stade de France din Saint-Denis de la ora 22,00 (ora României).

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.