Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden face referire la asaltul asupra Capitoliului în discursul inaugural: 'O mulţime violentă nu poate reduce la tăcere voinţa poporului'

cnn.com
Joe Biden

Preşedintele american Joe Biden a declarat că o mulţime violentă nu poate răsturna tradiţiile democratice ale SUA, la două săptămâni după asaltul susţinătorilor predecesorului său Donald Trump asupra Capitoliului, relatează dpa.

"Stăm aici la doar câteva zile după ce o mulţime a crezut că poate folosi violenţa pentru a reduce la tăcere voinţa poporului, pentru a opri funcţionarea democraţiei noastre, pentru a ne îndepărta de pe acest pământ sacru. Nu s-a întâmplat acest lucru. Nu se va întâmpla niciodată. Nici astăzi, nici mâine, niciodată. Niciodată", a spus Biden în discursul său inaugural, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Compania Moderna pregătește un vaccin anti-COVID-19 pentru copii: ‘Am început un studiu în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani’

Preşedintele american şi-a încheiat discursul de învestitură concentrându-se pe un mesaj de unitate, empatie, democraţie şi de depăşire a provocărilor.

"Împreună, vom scrie o istorie americană a speranţei, nu a fricii; de unitate, nu de divizare; de lumină, nu de întuneric. O poveste despre decenţă şi demnitate, dragoste şi vindecare, măreţie şi bunătate", a mai spus el.

Joe Biden s-a angajat să guverneze pentru binele public şi nu pentru puterea personală, notează dpa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.