Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jony Ive părăseşte Apple pentru a-şi deschide propria companie

economictimes.indiatimes.com
apple

Jony Ive, designerul care a creat multe dintre produsele legendare Apple, a anunţat că nu va mai continua să fie angajatul companiei.

Jony Ive face parte din echipa de design a Apple din 1996 şi este cel care a creat designul unor produse precum iPhone, iPad, iPod şi Mac. Ive a lucrat pe partea de design şi la unele din produsele software ale companiei, el fiind, de exemplu, cel care a prezentat noul design din iOS 7.

Printre primele produse pe care şi-a pus semnătura a fost iMac, lansat în 1998. Acesta a fost unul dintre produsele care au contribuit la revenirea în forţă a Apple, după întoarcerea lui Steve Jobs la conducerea companiei.

Dincolo de produse, Ive a fost implicat şi în alte proiecte Apple, precum noul campus Apple Park şi magazinele companiei.

Şeful Apple, Tim Cook, a emis un comunicat de presă în care, pe lângă aprecierea faţă de munca depusă de Ive, se arată fericit că va continua colaborarea dintre acesta şi compania pe care o conduce.

Ive îşi formează acum propria companie de design, prin intermediul căreia va lucra în continuare cu Apple dar şi cu alţi clienţi. Aceasta se va numi LoveFrom.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.