Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juan Cala (Cadiz) neagă acuzaţiile de rasism lansate de Mouctar Diakhaby (Valencia)

Acuzat că l-a insultat pe Mouctar Diakhaby de la Valencia şi i-a spus "negru de rahat", Juan Cala (Cadiz) a negat toate aceste acuzaţii marţi, potrivit news.ro.

"Nu ştiu ce crede că  a auzit. Ori a auzit prost, ori inventează tot. I-am spus doar să mă lase în pace. Nu am nicio problemă să ne vedem, să discutăm. Nu există rasism în fotbalul spaniol, toţi avem jucători negri, cinci sau şase, în echipele noastre. Dar eu sunt linşat public, sunt ameninţat: totul este un circ. Nu este adevărat că i-aş fi cerut lui Diakhaby să mă scuze şi apoi să reluăm meciul. Eu nu am făcut nimic. Nu există dovezi şi îl voi da în judecată pe preşedintele Valenciei pentru defăimare", a declarat Cala.

Jucătorii echipei Valencia au părăsit terenul după ce Mouctar Diakhaby ar fi fost victima unor insulte rasiste din partea unui jucător de la Cadiz, la meciul de duminică.

Citește și: BREAKING! OMERTA polițiștilor acuzați de TORTURĂ a fost SPARTĂ

Fotbaliştii echipei Valencia au părăsit terenul Stadionului Ramon de Carranza din Cadiz, după aproximativ o jumătate de oră de joc, iar clubul valencian a postat pe Twitter informaţia că au existat remarce rasiste la adresa fundaşului francez Mouctar Diakhaby.

"Tot sprijinul nostru pentru Diakhaby. Nu rasismului! Jucătorul, care a primit o insultă rasistă, le-a cerut coechipierilor să se întoarcă pe teren pentru a lupta. Toţi cu tine, Mouctar", a apărut pe contul echipei din Valencia.

"Echipa s-a reunit şi a decis să revină pentru a ne apăra culorile, dar Valencia CF condamnă cu tărie rasismul în toate formele sale. Nu rasismului!”, reacţionase anterior clubul pe Twitter.

În minutul 31 al meciului, Mouctar Diakhaby s-a oprit pentru o dispută cu un jucător al echipei din Cadiz, Juan Cala. Cei doi au început să strige unul la celălalt, apoi Diakhaby i-a indicat arbitrului că urma să părăsească terenul şi a fost urmat de toţi coechipierii săi. Întreruperea partidei din etapa a XXIX din LaLiga a durat un sfert de oră, apoi meciul a fost reluat din minutul 37, fără Diakhaby, care a rămas la vestiare şi a fost înlocuit de Hugo Guillamon. Juan Cala, care deschisese scorul, a continuat pentru Cadiz, dar a fost schimbat la pauză, de Marcos Mauro, cel care avea să marcheze golul victoriei.

Valencia a pierdut meciul, cu 1-2.

Au marcat: Cala '14, Marcos Mauro '88 / Gameiro '19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.