Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul Harry Kane de la Tottenham a declarat că sezonul ar trebui anulat, dacă nu se va finaliza până în iunie

Harry Kane

Atacantul Harry Kane (Tottenham) a declarat că sezonul 2019/2020 al Premier League ar trebui anulat, dacă pandemia de coronavirus va împiedica finalizarea campionatului englez de fotbal până la sfârşitul lunii iunie, relatează AFP.

Premier League a fost suspendată până la 30 aprilie, dar o nouă amânare ar putea interveni în zilele următoare, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Coronavirusul face ravagii în Anglia - Medicii refuză să revină la muncă dacă familiile nu primesc despăgubiri în caz de deces

Amânarea EURO 2020 pentru anul viitor a deschis o fereastră pentru ca ligile europene să-şi finalizeze sezonul intern şi cel din cupele europene în timpul verii, dar Harry Kane susţine că reluarea campionatului nu trebuie întinsă după luna iunie.

''Ştiu că Premier League va face totul ca să încheie acest sezon. Dar trebuie să fie o limită care nu poate fi depăşită. Pentru mine, limita ar fi sfârşitul lunii iunie. Să jucăm în iulie şi august va amâna sezonul următor şi nu mi se pare prea avantajos. Evident nu ştiu prea mult despre culise şi aspectul financiar, dar dacă sezonul nu e finalizat până la sfârşitul lunii iunie, trebuie să ne examinăm opţiunile şi să aşteptăm cu nerăbdare următorul sezon'', a declarat Kane într-o discuţie pe Instagram cu fostul star al lui Liverpool, Jamie Carragher, în prezent expert al canalului Sky Sports.

Citește și: Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor: Nimeni nu știe cu adevărat mortalitatea. OMS a acționat iresponsabil, urmat orbește de guverne

FC Liverpool este liderul la zi din Premier League, cu un avans de 25 puncte faţă de Manchester City, când au mai rămas nouă etape de disputat.

Marea Britanie a raportat până duminică 19.522 cazuri pozitive la Covid-19 şi 1.228 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.