Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judoka Daniel Natea salută gestul președintelui Federației Internaționale de Judo

Daniel Natea judo

Judoka Daniel Natea salută, într-o postare pe Facebook, gestul președintelui Federației Internaționale de Jud,  Marius Vizer, după ce acesta din urmă a trimis o scrisoare prin care a discutat despre retragerea președintelui Federației Române de Judo, Florin Lascău, despre Olimpiada de la Rio și despre clubul Libery Oradea, pe care l-a fondat.

„Respect pentru mesajul domnului Marius Vizer, a punctat in aceasta scrisoare tot ce trebuie pentru o federatie performanta, unde vor avea de câștigat sportivi, antrenori și toți cei care sustin judoul românesc !!!”, este mesajul postat de Daniel Natea, pe pagina de socializare.

PROGNOZĂ alegeri parlamentare: Speranța fanilor lui Cioloș moare ultima (OPINIE)

"Din momentul în care am înființat clubul de judo Liberty și până astăzi nu mi-am însușit niciodată vreun venit sau vreun beneficiu din sportul care m-a consacrat, ci, dimpotrivă, am investit privat milioane de dolari în proiectele de dezvoltare și sociale ale judoului românesc, european și internațional.

Tocmai de aceea am avut mereu libertatea de exprimare în cadrul organizației pe care o reprezint pe plan mondial, la fel și în toate organizațiile și nivelurile de structură ale sportului mondial. Întotdeauna am trăit pentru sport și nu din sport. În acest moment, FRJ este divizată în două sau chiar mai multe grupări cu lipsă de viziune, traiectorie și strategie", se arată în scrisoarea lui Vizer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.