Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalistă Antena 3, pe surse: 'Gabriel Oprea se ducea la restaurantul Excelsior'

gabriel oprea

Potrivit comunicatului poliţiei, în seara în care s-a produs accidentul care a dus la moartea poliţistului din coloana oficială a lui Gabriel Oprea, vicepremierul se deplasa pe traseul Băneasa - Str. Ştirbei Vodă. Ulterior, Oprea a precizat că mergea la minister. Doar că acesta nu este deloc traseul cel mai scurt către minister, ceea ce dă frâu liber speculaţiilor că vicepremierul avea altă destinaţie.

Vezi şi: Acuzatii grave la adresa lui Oprea. Cu 'o consiliera suspect de apropiata', la momentul accidentului

Jurnalista Ioana Răduca de la Antena 3 scrie pe blogul personal că, din două surse, a aflat că vicepremierul mergea la o petrecere.

"Pe Şerban Vodă, la nr 24, e Clubul Excelsior, un restaurant al MAI unde s-a vehiculat deja în presă că ministrul avea treabă marţi seară. Două surse, independente una de alta, dar nu trei ca să fie ştire (aşa că rămânem în zona speculaţiilor) susţin că Gabriel Oprea se ducea la restaurantul Excelsior la petrecerea unui general MAI. Plauzibil. Potrivit CV-urilor postate pe site-ul Ministerului, unul dintre generalii MAI e născut pe 20 octombrie. Poate e un fonfleu. Poate e o informaţie certă. De ce nu face lumină personajul principal al acestei poveşti, de ce tace Gabriel Oprea, cel care ne-a făcut neuronii terci cu onoarea şi interesul naţional?", scrie jurnalista pe blog.

Vezi şi: Dragnea cere anchetă-fulger în cazul Oprea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.