Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kadîrov face show: liderul cecen anunță că luptătorii speciali din trupele sale sunt mai periculoși decât armele nucleare

putin kadirov

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a susţinut că luptătorii ceceni din cadrul trupelor speciale OMON sunt mult mai periculoşi decât armele nucleare pentru Forțele Armate ale Ucrainei. El a făcut respectiva declaraţie într-o postare de pe canalul său de Telegram, comentând un nou atac lansat asupra Centralei Nucleare Zaporojie. ''Mai bine de o oră, ukrnaziştii bombardează fără discernământ zona de coastă a Enerhodar, zona industrială și Centralei Nucleare Zaporojie. În total au fost lansate 17 obuze de calibru NATO şi nu este foarte clar dacă ţinta naziștilor era centrala nucleară sau trupele cecene OMON, care sunt de fapt sunt mult mai periculoase pentru ei decât orice armă nucleară'', a mai scris Kadîrov. Potrivit acestuia, Centrala Nucleară Zaporojie a fost supusă unor bombardamente masive pe 11 octombrie, scrie Rador.

Citește și: Rușii nu au bombardat doar Ucraina: Cele mai bănoase afaceri mondiale colapsează, după prăbușirea burselor

Kadîrov a mai spus că posibilitatea încheierii unui armistițiu între Moscova și Kiev a fost ratată, din cauza deciziilor președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski și a anturajului său. Kadîrov i-a cerut recent lui Zelenski să fugă în vest, în contextul atacurilor cu rachete recente lansate de Rusia asupra Ucrainei. De asemenea, în contextul exploziilor din Ucraina, Ramzan Kadîrov a afirmat că opt ani Kievul a distrus infrastructura Donbasului, a atacat centrala nucleară, a aruncat în aer poduri, a bombardat obiecte importante, iar acum regimul de la Kiev își permite să se plângă. Kadîrov a mai subliniat că acum este sută la sută mulțumit de desfășurarea operațiunii speciale militare ruse din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.