Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Katy Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom, așteaptă primul lor copil

Valerie Macon/AFP via Getty Images
katy perry orlando bloom

Cântăreaţa Katy Perry a sugerat că este însărcinată în videoclipul piesei „Never Worn White”, lansat joi dimineaţă. Ulterior, artista a confirmat că ea şi logodnicul său, Orlando Bloom, aşteaptă un copil.

Katy Perry a confirmat vestea că va deveni mamă, după ce a sugerat într-un teaser pentru piesa „Never Worn White”, lansată joi pe YouTube, că ar putea fi însărcinată, conform Mediafax.ro.

Citește și: Iohannis a primit premiul ‘Coudenhove-Kalergi’; Tusk: ‘I-am propus să fie președintele Consiliului European, a refuzat’

În videoclip, cântăreaţa apare într-o rochie albă de stain, cu mâneci lungi, susţinând protector, cu ambele mâini, burta.

Fanii au speculat imediat posibilitatea ca aceasta să fie cu adevărat însărcinată, fapt confirmat de artistă într-un live pe Instagram.

În vârstă de 35 de ani, Katy Perry, care s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite cântăreţe în 2018 realizat de Forbes, este celebră pentru piese precum „Teenage Dream", „Firework", „California Gurls", „E.T.", „Hot N Cold" şi „I Kissed a Girl".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.