Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor tună și fulgeră după votul din Parlament: 'Deci nu se poate'. Liderul UDMR desființează explicația lui Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
kelemen hunor Inquam Photos

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a reacționat dur după votul din Camera Deputaților, privind legea de combatere a spălării banilor, spunând că „nu poți relua votul ori de câte ori dorești”. De asemenea, liderul UDMR a dat asigurări că nu a fost nicio problemă cu sistemul de votare, așa cum a susținut Dragnea.

„Aici coaliția, ați văzut, nu depinde de voturile noastre. Este o coaliție fericită, repetă votul ori de câte ori dorește și merge înainte. (...) Astăzi nu am susținut această propunere a lor și totuși a trecut. Nu, nu trebuia reluat votul. Haideți, de fiecare dată se constată o problemă tehnică după ce nu au voturile necesare. Deci nu se poate. A fost un vot, au verificat înainte sistemul. Sistemul funcționa. Nimeni nu a contestat această procedură și acest sistem că ar fi o problemă. Deci nu poți relua votul ori de câte ori dorești sau ori de câte ori mai ai nevoie să aduni trei, patru voturi. Nu se poate”, a spus Kelemen Hunor.

Codul galben de vreme severă a fost prelungit până mâine seara: Sunt vizate zonele de munte, centrul și nordul Moldovei

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a explicat, după votul din Camera Deputaților, privind legea de combatere a spălării banilor, că a cerut o evaluare serioasă secretarului general fiind plângeri cu privire la funcționarea sistemului de votare.

„Eu am cerut secretarului general să facă o revizie serioasă. Mai mulți colegi au spus că e o consolă întreagă care ridică probleme la vot", a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.