Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, despre un interviu pentru STIRIPESURSE.RO: 'Aveţi acordul de principiu...' (VIDEO)

iohannis cotroceni ras

Preşedintele Klaus Iohannis anunţă că va avea o "comunicare mai intensă" în al doilea mandat, pentru că românii doresc să ştie mai multe. Solicitat să acorde un interviu pentru STIRIPESURSE.RO, preşedintele şi-a dat acordul de principiu pentru stabilirea unui asemenea interviu prin intermediul compartimentului de comunicare al Administraţiei Prezidenţiale.

"Asta mai întâi discutaţi cu colegele şi colegii de la comunicare şi pe urmă vedem. Cred că aţi putut să observaţi că avem o comunicare mult mai intensă. Şi astăzi, şi la NATO, şi aşa va rămâne şi în viitor, fiindcă aveţi această solicitare, românii doresc să ştie mai mult şi mai bine şi împreună aşa o să facem. Aveţi acordul de principiu să contactaţi pe colegii mei", a declarat Klaus Iohannis.

În campania electorală, la dezbaterea organizată de SNSPA la Biblioteca Centrală Universitară, Klaus Iohannis a vorbit despre comunicare ca un mare regret al primului său mandat de preşedinte. "Un mandat are și reușite, și chestiuni care puteau fi făcute mai bine. În al doilea mandat aș comunica mai mult. Poate partea de comunicare nu a ajuns încă la nivelul așteptat, sau optim. Vom căuta cele mai bune abordări, eu sunt însă decis să comunic mai mult, mai intens, și atunci cu siguranță și feedback-ul românilor va fi mai bun", a afirmat preşedintele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.