Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis îl recheamă pe ambasodorul României din China, în timpul vizitei lui Adrian Năstase

iohannis semneaza

Președintele Klaus Iohannis a rechemat în țară ambasadorii din China, Thailanda, Portugalia, Egipt și l-a înaintat în gradul de general-locotenent – cu trei stele pe adjunctul directorului SPP, Daniel Ion Bălașa.

Începând din 14 mai, fostul premier Adrian Năstase se află într-o vizită în China. Potrivit unui anunț făcut chiar de Năstase, acesta ține prelegeri și participă la dezbateri la Institutul diplomatic, la Institutul de relații internaționale, la Universitatea RENMIN și la ICR – Beijing.

Klaus Iohannis a semnat, marți, decretele privind rechemarea lui Bogdan Badea din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotențiar al României în Regatul Thailandei şi în Republica Populară Democrată Laos, cu reședința la Bangkok, a Ioanei Bivolaru din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotențiar al României în Republica Portugheză, a lui Mihai Ştefan Stuparu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotențiar al României în Republica Arabă Egipt și a lui Vasilică Constantinescu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotențiar al României în Republica Populară Chineză, Mongolia şi Republica Uniunea Myanmar, cu reședința la Beijing.

De asemenea, șeful statului a semnat decretului privind trecerea în rezervă a general-locotenentului – cu trei stele Ioniță Dorin din Ministerul Apărării Naționale, la data de 31 iulie 2023

Adjunctul directorului SPP, general-maior– cu două stele Bălașa Daniel-Ion, a fost înaintat în gradul de general-locotenent – cu trei stele.

Călin Florian-Alexandru, Călniceanu Bogdan-Radu și Pena Victor-Sorin, toți trei cu grad de colonel în Serviciul de Protecție și Pază, au primit gradul de general de brigadă – cu o stea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.