Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis − încă o victorie înainte de alegerile prezidențiale: are susținerea unei noi formațiuni politice

Inquam Photos/ Octav Ganea
Klaus Iohannis

Consiliul Director al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) a decis în unanimitate să susţină candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale şi recomandă membrilor şi simpatizanţilor să semneze listele pentru depunerea candidaturii, relatează News.ro. De asemenea, Klaus Iohannis este susținut în cursa pentru alegerile prezidențiale și de Partidul Național Liberal.

Citește și: 'Bombă cu ceas' pentru România şi alte state din zonă: În următoarele decenii riscă să ajungă 'ţări fantomă'

„Consiliul Director al FDGR a decis, în şedinţa sa din 6 septembrie 2019, în unanimitate, să susţină candidatura domnului Klaus Werner Iohannis pentru funcţia de Preşedinte al României şi recomandă membrilor şi simpatizanţilor săi să semneze listele pentru depunerea candidaturii şi să-l voteze pe Klaus Iohannis”, a transmis, sâmbătă, FDGR printr-un comunicat de presă.

Reprezentanţii formaţiunii consideră că şeful statului şi-a făcut datoria pe durata mandatului şi a susţinut statul de drept „Domnul preşedinte Iohannis şi-a făcut datoria faţă de cetăţenii României acţionând consecvent în sensul întăririi democraţiei şi statului de drept păstrând ţara noastră pe un parcurs eminamente european şi euroatlantic”, a mai trans is FDGR.

Citește și: Codrin Ștefănescu, scenariu TERIFIANT pentru PNL: 'Urmează un război cu multe dezvăluiri și delațiuni'

Potrivit site-ului ormaţiunii, Forumul Democrat al Germanilor din România este organizaţia prin intermediul căreia comunităţile cetăţenilor români de etnie germană participă la viaţa politică din România. Klaus Iohannis a condus FDGR în perioada 2002 – 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.