Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis lămurește enigma mesajelor pentru UDMR

iohannis cotroceni

Președintele Klaus Iohannis reacționează după ce a fost acuzat că a avut două mesaje diferite pentru UDMR, cu ocazia Congresului din 17 aprilie, de la Cluj. Un mesaj a fost citit în cadrul evenimentului de consilierul prezidenţial Laurenţiu Mihai Ştefan. Un alt mesaj a fost publicat pe pagina web a Administraţiei Prezidenţiale şi şters după câteva ore. Între cele două mesaje există diferenţe esenţiale.

Citește și: Ciudatul caz al mesajelor lui Iohannis pentru UDMR. Cum s-a răzgândit preşedintele

Iohannis transmite că singurul mesaj e cel transmis de consilierul său, Laurențiu Ștefan, nu cel de pe site-ul Administrației Prezidențiale. Interesant este că de ceea ce apare pe site se ocupă purtătorul de cuvânt al președintelui, iar după acea postare, cea care ocupa această poziție, Tatiana Niculescu Bran, a fost demisă.

”În legătură cu informațiile apărute în mass-media referitoare la mesajul Președintelui României, cu prilejul celui de-al XII-lea Congres al Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, precizăm că acesta a fost transmis de domnul consilier prezidențial Laurențiu Ștefan în forma care se găsește astăzi pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Nicio altă variantă nu are caracter autentic.”, e mesajul președintelui Klaus Iohannis postat pe site-ul Administrației Prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.