Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, scrisoare pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii: 'Un moment istoric și un simbol al devotamentului deplin în slujba cetățenilor'

Klaus Iohannis regină buckingham

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis o scrisoare Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cu prilejul aniversării Zilei Oficiale de Naștere și a celebrării Jubileului de Platină.

„Cu prilejul aniversării Zilei Oficiale de Naștere și a celebrării Jubileului de Platină, am deosebita onoare de a transmite Majestății Voastre, în numele poporului român și al meu personal, cele mai calde felicitări, alături de urări de pace și prosperitate pentru Familia Regală și poporul britanic.

Sărbătorirea de către Majestatea Voastră a Jubileului de Platină reprezintă un moment istoric și un simbol al devotamentului deplin în slujba cetățenilor.”, a transmis Președintele României Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

De asemenea, în scrisoarea adresată Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat convingerea că Parteneriatul Strategic care leagă România și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va continua să fie consolidat, în beneficiul ambelor națiuni.

Britanicii sărbătoresc, în perioada 2-4 iunie, Jubileul de platină, care marchează cei 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a. În această perioadă, în întregul Regat britanic vor avea loc ceremonii, parade militare și concerte, toate organizate pentru a o onora pe suverană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.