Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul a răbufnit după protestul jurnalistei: 'Este huliganism!'

Marina Ovsiannikova

Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, a numit drept „huliganism” acțiunile angajatei Channel One, Marina Ovsyannikova, care a apărut în studio în timpul unei transmisiuni în direct cu un afiș împotriva războiului dus de Putin în Ucraina.

"În ceea ce privește această fată, acesta este huliganism. Canalul TV și cine ar trebui să se ocupe de asta. Aceasta nu este o chestiune de pe agenda noastră", a spus Peskov la solicitarea jurnaliștilor de a comenta acțiunile angajatului Channel One, Ovsyannikova, relatează Interfax.

La o întrebare clarificatoare dacă Ovsyannikova este în prezent anchetată, Peskov a răspuns: "Există anumite departamente, organisme care se ocupă de asta. În plus, transmisia în direct a oricărui canal TV este o dimensiune specială și o responsabilitate deosebită, mai ales pentru cei care lucrează acolo. Aici cuvântul pentru toată lumea este cu greu potrivit."

Descriind activitățile Channel One, Peskov a spus că este „un brand, precum canalele noastre TV de top”. „Acesta este un brand de informații de înaltă calitate, la timp, foarte prompt și obiectiv”, a conchis Peskov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.