Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kremlinul monitorizează situația în privința lui Valery Zalujni

Valeri Zalujnîi

Kremlinul a anunțat, miercuri, că monitorizează situația în privința lui Valery Zalujni, comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, după ce presa occidentală și ucraineană au declarat că președintele Volodimir Zelenski încearcă să-l înlăture pe Zalujni, notează Reuters.

Potrivit informațiilor din presă, atribuite unor surse anonime în cunoștință de cauză, într-o întâlnire de luni președintele Zelenski i-a oferit lui Zalujni, comandantul șef al Forțelor Armate, un nou rol, dar că generalul a refuzat. Comentând situația în privința lui Zalujni, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus: „Desigur că urmărim acest lucru. Există încă o mulțime de întrebări. (Dar) un lucru rămâne evident - regimul de la Kiev are multe probleme, lucrurile nu merg bine acolo”, a spus Peskov.

„Este evident că eșuata contraofensivă (de vară) și problemele de pe front duc la contradicții tot mai mari în rândul reprezentanților acestui regim de la Kiev. Aceste contradicții vor crește pe măsură ce operațiunea militară specială (a Rusiei) continuă să aibă succes."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.