Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La câteva ore după încoronarea tatălui său, Prinţul Harry s-a întors în California cu un zbor British Airways

nypost.com
printul harry

Ducele de Sussex s-a întors în California, cu un avion British Airways, la câteva ore după încoronarea tatălui său, regele Charles III, scrie dpa.

Prinţul Harry a sosit pe Aeroportul Internaţional Los Angeles (LAX) la în jurul orei 19.30, ora locală (02.30 GMT, duminică) pentru a sărbători ziua de naştere a fiului său Archie, scrie news.ro.

Prinţul Archie a împlinit sâmbătă 4 ani şi şi-a petrecut ziua cu mama sa Meghan, ducesa de Sussex, la casa lor din SUA.

Însoţitorii de bord ai British Airways au confirmat agenţiei de presă AP că Harry a fost în avion, dar au precizat că nu au avut voie să discute despre călătoria lui.

Prezenţa ducelui la încoronare a marcat prima sa apariţie publică alături de familia regală de când a făcut mai multe acuzaţii la adresa familiei în controversata sa carte de memorii „Spare”.

El a fost aşezat în al treilea rând pentru încoronarea lui Charles şi a mamei sale vitrege, regina, în Westminster Abbey, şi la două rânduri în spatele fratelui său, Prinţul de Wales.

Harry a vorbit cu verişoara lui, Prinţesa Beatrice şi cu soţul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, atunci când a intrat în biserică, sâmbătă.

De asemenea, el a salutat şi le-a zâmbit oaspeţilor, mergând singur în naosul mănăstirii.

Se înţelege că ducele a purtat ceea ce i s-a cerut să poarte, adică un costum de dimineaţă de culoare închisă şi o cravată, medaliile sale din Afganistan şi de la Jubilee prinse pe jachetă şi o stea Royal Victorian Order la gât.

El nu a apărut la balconul Palatului Buckingham în finalul ceremoniei, Palatul confirmând mai devreme că nu a avut niciun rol formal la eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.