Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La TVR e iar scandal: Șeful de la știri a picat evaluarea și va fi schimbat

TVR

Stelian Tănase, şeful SRTv, a declarat că va numi un director interimar la Direcţia Ştiri din TVR şi va organiza "foarte repede" un concurs pentru ocuparea acestei funcţii, în contextul în care contestaţia lui Claudiu Lucaci în urma reevaluării acestuia ca manager a fost respinsă.

Contestaţia depusă de Claudiu Lukacsi (Claudiu Lucaci) privind punctajul obţinut la reevaluarea sa a fost respinsă pe data de 14 aprilie, el pierzând astfel funcţia de director al Direcţiei Ştiri din TVR.

"Nu voi lua nicio decizie cât este în concediu medical (Claudiu Lucaci, n.r.). Acţionăm cu legea, am câţiva avocaţi în jur, adică Biroul Juridic al Televiziunii Române", a declarat Stelian Tănase, preşedinte-director general al SRTv, vineri, pentru MEDIAFAX.

"Eu nu iau decizii până când ei (juriştii, n.r.) nu îmi spun care este calea corectă. (...) El are trei zile de concediu medical", a completat Tănase.

Pe de altă parte, Stelian Tănase a spus că există câteva candidaturi pentru această funcţie. "Nu am luat încă o decizie asupra cui mă voi opri. Nici nu pot lua o decizie până în momentul în care nu lichidez problema din spate, trebuie întâi să închid povestea cu Lucaci pentru a spune cine va fi interimar", a declarat Tănase.

El a precizat că va fi organizat "foarte repede concurs, indiferent de cine va fi interimar". "Este nevoie de cineva care să semneze actele curente", a mai spus Stelian Tănase.

Claudiu Lucaci a spus că este în concediu medical în perioada aceasta. "Nu aş putea să vă spun decât că orice acţiune care se face în perioada suspendării unui contract de muncă este nelegală", a spus Claudiu Lucaci. "Există recursul la instanţă, ceea ce am şi făcut, orice acţiune de genul acesta poate fi contestată în instanţă", a adăugat acesta.

Pe de altă parte, surse din TVR au declarat  că, pe 16 aprilie, Stelian Tănase a emis un act administrativ prin care i-a retras atribuţiile de director al Ştirilor TVR lui Claudiu Lucaci.

În luna aprilie, Claudiu Lucaci, directorul Ştirilor TVR, a fost reevaluat, deşi a obţinut un punctaj care îi permitea să îşi menţină actuala funcţie la prima evaluare a activităţii sale, însă o comisie condusă de Stelian Tănase, şeful SRTv, a decis că procesul de evaluare în cazul său "a fost viciat", transmite mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.