Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lansarea hărții interactive „România sprijină Republica Moldova”, mai are de asteptat...

www.news.ro
parbriz spart, accident
Dintr-un comunicat de presa aflam ca DRRM lanseaza harta interactiva „România sprijină Republica Moldova”, doar ca odata ce incerci sa accesezi rubirca, surpriza, nu apare nicio informatie, poate fi doar o eroare tehnica. Mai jos va redam comunicatul!
Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (D.R.R.M.), instituție fondată la 17.02.2020, are drept misiune elaborarea de strategii, politici, acțiuni, proiecte pentru promovarea și consolidarea comunității de limbă, cultură, religie, spiritualitate și istorie, care stă la baza relației României cu Republica Moldova. În acest sens, D.R.R.M. a acordat, în anul 2020, finanțare nerambursabilă în scopul realizării de proiecte, programe şi acţiuni de către instituții media, educaționale, eclesizastice, culturale.
Urmare angajamentului asumat, D.R.R.M. a lansat, pe site-ul instituției http://drrm.gov.ro/w/harta/, harta interactivă „România sprijină Republica Moldova”, care permite vizualizarea sprijinului financiar acordat de România Republicii Moldova, atât la nivel guvernamental, cât și la nivel descentralizat – în baza acordurilor de înfrățire între administrațiile publice locale de pe ambele maluri ale Prutului. Harta este elaborată în conformitate cu datele oferite de instituțiile guvernamentale și administrațiile publice locale din România și va fi completată pe măsură ce vor parveni date noi.
Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova își exprimă convingerea că harta interactivă reprezintă o reușită și subliniază faptul că este pentru prima dată când asistența financiară a României în R. Moldova, la nivel central și local, se regăsește centralizată pe o hartă interactivă, iar informațiile pot fi accesate cu ușurință. Informații suplimentare la tel: +40 21 233 9687
Sursa: drrm.gov.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.