Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lant mare de supermarketuri din diaspora se teme de hotii romani

Tesco se teme de hotii romani. Probabil din cauza crizei provocate de pandemia Covid... Cel mai mare magazin din Marea Britanie a umplut rafturile cu afise in limba romana: " Hoţii din magazine prinşi vor fi urmăriţi penali. Ofiţeri de poliţie îmbrăcaţi în civil acţionează în această zonă"“Avertisment pentru hoţii din magazine. Hoţii din magazine prinşi vor fi urmăriţi penali. Ofiţeri de poliţie îmbrăcaţi în civil acţionează în această zonă”

Iolanda Costide, un roman din Marea Britanie sustine că Tesco practică discriminarea pe motive etnice prin aceste afişe şi transmite directorului executiv un mesaj prin care cere îndepărtarea lor.

“Nu este demn ca un lanț care se prezintă ca progresist, în serviciul oamenilor, cum ar fi Tesco, să permită profilarea etnică în magazinele sale. Vă rog cu amabilitate să îndepărtați astfel de afișe din magazinele dvs., în caz contrar, vom atrage atenția Comisiei pentru egalitate și drepturile omului asupra practicilor dvs”, este mesajul postat de Iolanda Costide. Sursa: Facebook Iolanda M.B Costide

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.