Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legenda trupei The Beatles, toboşar într-o piesă a trupei Foo Fighters

mychordbook.com
Paul McCartney

Muzicianul britanic Paul McCartney a înregistrat partitura pentru tobe de pe un single ce este inclus pe următorul album al trupei americane Foo Fighters, intitulat "Concrete And Gold", care va fi lansat în luna septembrie, informează contactmusic.com, citat de AGERPRES.

În vârstă de 75 de ani, Paul McCartney şi-a "împrumutat" talentele muzicale pentru a contribui la reuşita următorului album al trupei Foo Fighters, iar membrii acesteia - Dave Grohl, Taylor Hawkins, Pat Smear, Chris Shiflett, Rami Jaffee şi Nate Mendel - au spus că legendarul cofondator al trupei The Beatles este "un tip minunat". 

"Paul McCartney cântă la tobe în unul dintre cântecele noastre. E un prieten de-al nostru. Îl cunoaştem de multă vreme. E minunat. E cea mai minunată persoană din lume. E un tip minunat", a declarat solistul formaţiei americane, Dave Grohl. 

Toboşarul Taylor Hawkins a dezvăluit că veteranul rocker a avut nevoie doar de "două duble" pentru a înregistra partitura de tobe pentru acea piesă. 

Paul McCartney nu va reprezenta însă singura colaborare de pe acest album. Dave Grohl a anunţat de curând că trupa lui a înregistrat o piesă cu "cel mai mare star pop din lume", însă a refuzat să îi dezvăluie identitatea. 

Următorul album al trupei Foo Fighters, al nouălea din discografia grupului, a fost înregistrat în studioul EastWest din Los Angeles. Albumul "Concrete And Gold" va fi lansat de casa de discuri RCA Records pe 15 septembrie. Precedentul material discografic al formaţiei americane s-a intitulat "Sonic Highways" şi a apărut pe piaţă în anul 2014.

Citeşte şi: Regulament modificat: Fără propagandă politică la Eurovision .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.