Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Grozavu: 'Nu are rost să visăm cu ochii deschişi, play-off-ul era mult prea departe de noi'

www.agerpres.ro
Leo Grozavu

Leo Grozavu a avut un mesaj pentru fotbaliștii străini din Liga 1, după meciul dintre FC Hermannstadt și Sepsi OSK, încheiat cu scorul de 2-2, potrivit Mediafax.

”Din nefericire pentru noi am condus de două ori, dar nu am reuşit să închidem jocul. La 1-0, dacă făceam 2-0, jocul era gata. Din păcate, ocaziile, aşa cum se întâmplă în acest sport foarte, foarte periculos, nu ca şi contact, dar ca întâmplări, ratezi şi imediat eşti pedepsit. Sunt mulţumit de efortul făcut de băieţi, mai mult sunt supărat pentru ei, pentru că au făcut efort şi puteau să câştige”, a declarat Grozavu la Telekom Sport.

Vezi si: Bombă cu ceas pe scena politică: dispariția schemei ultra-rapide de împrumuturi pentru primării / FDI ar putea deveni PNDL 3 - surse

”Nu are rost să visăm cu ochii deschişi, play-off-ul era mult prea departe de noi. Am încercat în a doua parte să venim cu o serie de jucători tineri, care să reprezinte ceva pentru viitorul nostru, să încercăm să aducem în prin plan jucători care sunt mai aproape de noi, de România, de Sfântu Gheorghe. Să încercăm cu asemenea jucători să promovăm fotbalul, nu cu jucători care vin, câştigă salarii şi nu dau nimic pe teren. Străinii trebuie să facă diferenţa în România, nu să vină să facă concurenţă neloială”, a mai spus tehnicianul.

În clasamentul Ligii 1, Sepsi OSK se poziționează pe locul 8, cu un total de 29 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.