Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lewandowski a declarat că este mai 'pregătit ca niciodată' să intre pe teren

www.digisport.ro
Lewandowski Bayern Munchen

Robert Lewandowski, starul echipei Bayern Munchen şi al campionatului de fotbal al Germaniei, a declarat că este mai "pregătit ca niciodată" înaintea reluării sezonului în Bundesliga, în acest weekend, când bavarezii vor juca în deplasare cu nou promovata FC Union Berlin, informează Associated Press.

În vârstă de 31 ani, Lewandowski a arătată o formă de invidiat în acest sezon, reuşind să marcheze 25 de goluri în 23 de meciuri, înainte ca liga germană să se oprească, din cauza pandemiei de coronavirus, în luna martie. El are şanse să doboare recordul de 30 de goluri reuşit în sezoanele 2015-2016 şi 2016-2017, potrivit agerpres.ro.

Citește și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL

Internaţionalul polonez a profitat de această pauză forţată pentru a-şi îmbunătăţi forma fizică. "Mă simt mai pregătit ca niciodată, pentru că am avut ocazia să lucrez din greu la forma mea fizică timp de două luni", a declarat Lewandowski, care a fost supus unei intervenţii chirurgicale în zona inghinală, în luna decembrie, revenind pe gazon în luna următoare.

Polonezul este şi golgheterul actualei ediţii a Ligii Campionilor, cu 11 reuşite, cea mai importantă competiţie continentală fiind oprită în faza optimilor de finală, iar reluarea sa este aşteptată pentru luna august.

Căpitanul selecţionatei Poloniei a salutat, totodată, numirea fostului mare atacant german Miroslav Klose în postul de antrenor secund al lui Bayern, pentru care a marcat 53 de goluri în 150 de meciuri, în cursul carierei sale de jucător.

Citește și: Guvernul schimbă strategia! Ludovic Orban dezvăluie o schimbare radicală făcută pentru starea de alertă

"Klose este un mare jucător şi ştiu că ne poate ajuta cu experienţa şi calităţile sale", a spus Lewandowski.

Bayern Munchen este liderul clasamentului din Bundesliga după 25 de etape, cu un avans de patru puncte faţă de Borussia Dortmund, care va juca sâmbătă, pe teren propriu, cu Schalke 04 Gelsenkirchen, în cel mai aşteptat meci al zilei.

Tot sâmbătă se mai dispută partidele FC Augsburg - VfL Wolfsburg, Hoffenheim - Hertha BSC, RB Leipzig - SC Freiburg, Fortuna Dusseldorf - SC Paderborn şi Eintracht Frankfurt - Borussia Moenchengladbach, în timp ce duminică au loc întâlnirile FC Koln - FSV Mainz şi Union Berlin - Bayern Munchen. Ultimul meci al etapei a 26-a, Werder Bremen - Bayer Leverkusen, ete programat luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.