Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu, după ce Klaus Iohannis a spus că Guvernul PSD a gazat și bătut românii: 'Ca neamț, să vorbești de gazare trebuie să ai mult curaj'

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a criticat declarația lui Klaus Iohannis potrivit căreia PSD a gazat românii la proteste, ea sublinind că afirmațiile sale nu sunt demne de președinte și, „ca neamț, să vorbești de gazare trebuie să ai mult curaj”.

„A spus că a venit PSD să gazeze românii și să-i bată. Trecând peste faptul că toți parlamentarii PNL au fost la miting și sunt poze pe Facebook, să vii să spuo că PSD a fost cel care a aruncat cu gaze lacrimogene sau că a bătut participanții de acolo, declarația nu e demnă de președinte, ci de Mălin Bot. Știți foarte bine că în ultimele zile s-a spus că provocatorii au fost aduși de la Craiova, că eu am pus în funcție șeful Jandarmeriei. Domnul președinte a împărțit: că Jandarmeria e la PSD - că eu asta înțeleg - că serviciile secrete sunt la el și ce mai avea. Sunt instituții ale statului. Ca neamț, să vorbești de gazare trebuie să ai mult curaj”, a declarat Olguța Vasilescu, la Romania TV.

Citește și: Mega-tranzacție pe piața locală! Ce cunoscută bancă ar putea să dispară din România

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în legătură cu mitingul din 10 august, că faptul că ”Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii” i se pare incalificabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.