Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu, după ce a fost ameninţată cu DNA: 'Dacă eşti prost sau te cheamă Cîţu...'

mediafax.ro
Lia Olguta Vasilescu parlament

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, reacţionează la atacurile lansate de Florin Cîţu, ministrul Finanţelor Publice. Aceasta afirmă că va fi şi mai "guralivă" decât a fost până acum şi va reacţiona rapid la măsurile PNL.

"Plimba niste zvonuri ca s-au furat bani de la buget si e penal si e grup infractional si prostiile lor de habarnisti, pentru a se asigura ca poporul ramane iar inert la masurile de austeritate pe care le pregatesc! Ce bani am furat noi? De unde? Cat? Ce fumezi?

Spune ca deficitul nu poate fi tinut sub 3 la suta anul acesta. Noi am putut, desi in fiecare an minteai tu, apocalipticule, ca va fi mai mare. Banca Mondiala spunea saptamana trecuta ca se poate. Dar daca esti prost sau te cheama Cîțu nu stii cum si nici nu intrebi unii mai destepti ca tine!

Spune ca sunt guraliva. Nu ati vazut nimic pana acum, habarnistilor! Credeti ca nu vom avea reactie cand vedem cum va bateti joc de munca noastra si de toate categoriile sociale? Pregateste-ti blana ca vad ca te mananca!", scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a susţinut joi că economia României, în ultimii trei ani, a fost condusă după două bugete, unul prezentat în Parlament şi altul pentru finanţarea baronilor locali, exact metoda folosită de Al Capone, care avea un registru pentru Fisc şi unul pentru el. Potrivit ministrului, deficitul bugetar la 10 luni este 2,84% din Produsul Intern Brut, nivel care depăşeşte estimarea pentru întregul an, iar dacă nu se face nimic în următoarea lună şi jumătate va depăşi 4%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.