Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii, atac DUR la adresa Guvernului: 'Seminţele răului puse de PSD în economie vor încolţi curând'

Mugur Cozmanciuc

Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc lansează un atac dur la adresa Guvernului. Secretar al Camerei Deputaţilor, Cozmanciuc susţine că realitatea economică este diferită de prezentarea făcută de social-democraţi. Mai mult, el lansează şi un avertisment: "Semințele răului pe care guvernul PSD le-au pus în economie vor încolți curând și vor avea efecte extrem de toxice".

Citeşte şi: Ministrul Economiei, anunţ BOMBĂ: transportor blindat 8X8, produs în România

"Guvernul PSD se laudă cu creștere economică, însă realitatea este diferită de ceea ce prezintă ei cu laudă și optimism. Tot ce au făcut cei din Guvernul PSD este ca, prin consumul bazat pe importuri, să susțină economiile altor țări din banii românilor și prin îndatorarea copiilor și nepoților noștri. Asta contrazice virulent poza naționalist-patriotardă a pesediștilor care nu mai conteneau să arate cum vor susține capitalul autohton.

Adevărul este că dintr-o creștere economică de 5,6% tot ce rămâne este un deficit bugetar de 3,2%, un deficit comercial record și o creștere substanțială a datoriei externe.

Mai mult chiar, creșterea economiei nu se vede deloc în autostrăzi, drumuri, spitale sau școli. Deși ar trebui să declare construcția de autostrăzi prioritate națională, preocupările lor sunt diferite de prioritățile României.

Cel mai îngrijorător este că semințele răului pe care guvernul PSD le-au pus în economie vor încolți curând și vor avea efecte extrem de toxice. Tăierea investițiilor publice și topirea creșterii economice în consum din importuri și cheltuieli iresponsabile cu nemunca și clientela vor fi devastatoare pentru economie în următorii ani. Românii au nevoie de mai mult, nu merită să ajungă în situația de a constata că viitorul copiilor și nepoților a fost vândut de PSD.", se arată în comunicatul de presă remis de Mugur Cozmanciuc.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: Proiect privind CONFISCAREA EXTINSĂ, adoptat de Guvern .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.