Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii au terminat ședința cu Klaus Iohannis: 'Nu a fost nicio întâlnire cu cuţitele pe masă cum spun unii, e drept că am servit o cafea şi o apă plată'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, spune că "PNL a ieşit cu motoarele turate" de la întâlnirea pe care liderii formaţiunii au avut-o marţi seara cu preşedintele Klaus Iohannis.

"PNL a ieşit cu motoarele turate de la această întâlnire, cu o echipă puternică, unită şi consolidată în jurul lui Ludovic Orban/ deci nu a fost nicio întâlnire cu cuţitele pe masă cum spun unii, e drept că am servit o cafea şi o apă plată! Nu am discutat nici măcar în trecere despre remaniere, întrucât suntem foarte multumiţi de modul în care miniştrii liberali au reacţionat în această perioadă dificilă/ deci nu pleacă nimeni, nu vine nimeni, iar miniştrii îşi fac datoria cât mai bine omeneşte posibil", a scris Florin Roman, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Marcel Vela luat la întrebări de senatori. Val de acuze prin moțiunea: ‘Cu Vela ruptă, în timp de pandemie’

El susţine că, "în câteva zile, guvernul liberal prezintă un amplu program de revigorare a economiei româneşti, bazat pe investiţii şi pe sprijinirea masivă a sectorului privat".

"Veşti bune pentru români: scade numărul cazurilor grave de COVID din secţiile ATI, dar şi numărul bolnavilor. În schimb, creşte numărul celor care se vindecă. Suntem pe drumul cel bun, nu ne-am prăbuşit ca Italia sau Spania. Din punct de vedere economic, suntem una din puţinele ţări din UE cu creştere economică în trimestrul I. Veniturile colectate în aprilie şi mai sunt mai bune ca cele de anul trecut, din perioada similară. Cuvântul de ordine însă rămâne prudenţa! În câteva zile, guvernul liberal prezintă un amplu program de revigorare a economiei româneşti, bazat pe investiţii şi pe sprijinirea masivă a sectorului privat. În final, am o veste proastă şi pentru PSD: vor fi în opoziţie şi în următorii 4 ani", conchide liderul deputaţilor PNL.

Citește și: Minerii se revoltă în Valea Jiului! Care sunt nemulțumirile lor și ce măsuri vor lua

Preşedintele Klaus Iohannis a avut marţi o întâlnire informală cu mai mulţi lideri ai PNL, printre care şi liderul partidului, Ludovic Orban, la o vilă de protocol din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.