Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii fac scut în jurul lui Sorin Cîmpeanu, după acuzațiile lui Remus Pricopie

Facebook
pnl

Deputatul Sorin Moldovan (PNL) i-a luat joi apărarea lui Sorin Cîmpeanu după ce a fost acuzat de Remus Pricopie, rectorul SNSPA, că ocupă ilegal funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al Rectorilor.

„Rectorul Pricopie, membru PSD, face eforturi să se remarce în spațiul virtual prin publicarea unor informații fără legătură cu realitatea. Ultima știre lansată de cel care ocupă funcția de rector SNSPA este legată de președintele CNR Sorin Mihai Cimpeanu, dar și de întreaga conducere a Consiliului Național al Rectorilor.

“Știrea” generată de membrul PSD Remus Pricopie poate fi dintr-o eroare de calcul, din necunoaștere sau cu intenție vădită de dezinformare. Dacă nu a fost o eroare lamentabilă de calcul, atunci postarea este o nefericită declarație politică în campania electorală, probabil din dorința de a fi mângâiat pe creștet de conducerea PSD..... sperând măcar așa la un loc pe listele parlamentare. Funcția pe care o ocupă l-ar obliga totuși la o decență și la o acuratețe a informației pe care o diseminează în spațiul virtual... știm că are o pasiune pentru informații dar din respect pentru alegători ar fi bine să fie corecte.

În plus, este greu de înțeles de ce și de când este atât de preocupat de soarta unui organism la ale cărui lucrări nu a participat la niciuna din cele aproape 30 de întâlniri CNR, în ultimii 6 ani !?”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.