Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii se declară sideraţi de decizia barbară a Cabinetului Grindeanu

pnl.ro
pnl sigla

"Grupul de senatori ai Partidului Naţional Liberal se declară sideraţi de decizia barbară a Cabinetului Grindeanu, care a adoptat în taină „Ordonanţa de urgență pentru modificarea Codului Penal şi Codului de Procedură Penală”.

Considerăm că sinistra „ecuaţie” rezolvată pe ascuns este un demers periculos, este discreţionară şi este un afront adus organelor judecătoreşti. Modificările adoptate pe furiş, împotriva voinţei românilor, demască unicul scop al majorităţii PSD-ALDE: liberul la furat, legalizarea corupţiei şi aducerea Justiţiei într-o formă letargică. Aseară, PSD-ALDE a devenit complicele penalilor şi a demonstrat la ce i-a folosit puterea: să calce în picioare statul de drept, să sfideze o întreagă ţară şi să protejeze mişeleşte infractori dovediţi. Acest Guvern care s-a baricadat de frică în Palatul Victoria nu va putea fugi la nesfârşit de consecinţele actelor sale. Nu atât timp cât confundă dreptul de a conduce în slujba statului, cu luarea statului în slujbă. Senatorii PNL sunt alături de manifestanţii paşnici, poziţia noastră este fermă împotriva ticăloşiei cu care “Guvernul Clorox” lucrează “la urgenţă”, tratând oportunist rolul ce i-a fost încredinţat.

Citește și: Liderii PSD se PLÂNG că au fost ÎNJURAȚI în Parlament de adversarii OUG-urilor - VIDEO

PNL susţine în continuare lupta anticorupţie şi munca titanică a tuturor organelor judiciare care ani la rând au adus probe concludente împotriva celor care au prădat România. Aceste dovezi nu se pot evapora. Acest Guvern trebuie să demisioneze cu aceeaşi urgenţă cu care a semnat pentru salvarea condamnaţilor şi cu care a dat undă verde unui nou jaf general.

Chiar dacă noaptea trecută “a reconfigurat” în cel mai scamatoresc mod statutul social al hoţilor, chiar dacă “a pavat” sub pază cârdăşia cu marii corupţi, clica PSD-ALDE a fost nevoită să stea după gratii, cu întăriri, pentru a nu fi atinsă de strada vie. Autorii acestei mârşăvii trebuie să înfrunte mulţimea aflată după grilaje, să nu o mai dispreţuiască, fiindcă atunci când injustiţia devine lege, rezistenţa noastră devine obligaţie.", s-a arătat într-un comunicat trimis pe adresa redacției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.