Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider ACL, plângere la CNA împotriva unei televiziuni de ştiri (surse)

CNA

Un important lider ACL a depus o plângere la CNA împotriva postului Realitatea TV, una dintre cele două televiziuni de ştiri (alături de Digi 24) care nu are o atitudine anti-Iohannis.

Episodul care a stârnit scandalul s-a petrecut miercuri seara, în emisiunea moderată de Lavinia Şandru, care i-a avut invitaţi pe Cosmin Guşă şi Rareş Bogdan. Acesta din urmă a făcut o afirmaţie controversată, în contextul discuţiilor despre rezultatele slabe obţinute în turul 1 de unele filiale judeţene PNL: "Sorin Frunzăverde am înțeles că umblă beat de la prânz. Este un trădător de meserie. Individul acesta mă scoate din minți."

Frunzăverde a vrut să intre în direct prin telefon, pentru a un drept la replică, însă Rareş Bogdan a afirmat că îl va suna în timpul emisiunii sale, "Jocuri de putere", după ora 22. Acest lucru nu s-a mai întâmplat.

În urma atacurilor din cadrul emisiunii, Sorin Frunzăverde a depus o plângere la CNA împotriva postului de televiziune Realitatea TV, au declarat surse politice, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.