Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL, apel pentru susținerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat - Cu el președinte, României nu i s-a întâmplat nimic rău

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis klaus

Nicolae Robu, primarul Timișoarei si preşedintele PNL Timiş, face apel la mobilizarea liberalilor pentru alegerile europarlamentare, în perspectiva alegerilor prezidențiale, in viziunea acestuia Klaus Iohannis fiind candidatul care " a reprezentat România cu demnitate, vertical, cu fruntea sus".

"PNL trebuie să câştige alegerile europarlamentare! Nu atât pentru ele însele, deşi, desigur, este important cine reprezintă ţara la Bruxelles, ci mai ales în perspectiva alegerilor prezidenţiale. Acesta este motivul pentru care eu, un primar şi în plus preşedinte de filială PNL, sunt atât de preocupat de aceste alegeri. Vede oricine că este tratat cu respect peste tot. Cu el preşedinte, României nu i s-a întâmplat nimic rău. Dimpotrivă, România şi-a consolidat poziţia în Uniunea Europeană, dar extrem de important, mai ales în vremurile pe care le trăim, şi în NATO, şi în planul relaţiilor bilaterale. Aşadar, să rămânem alături de preşedintele Iohannis, să-l susţinem pentru un nou mandat, pentru binele României!", a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Citește și: Dezamăgire totală pentru Rareș Bogdan! Anunț important privitor la emisiunea sa

"Desigur, un meci, oricare ar fi el, poate fi câştigat şi de la 0 - 1 şi chiar de la 0 - X, cu X mai mare decât 1, dar e mult mai uşor de la 1 - 0. Stimaţi colegi PNL-işti, haideţi să facem ca PNL, partidul susţinător - se întrevede unicul - al preşedintelui Klaus Iohannis, să intre în campania pentru prezidenţiale de la 1 - 0!", mai spune Robu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.