Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL își declară susținerea pentru Cîțu în actualul context tensionat: Îşi asumă această guvernare fără compromisuri politice

Facebook
Tudor Polak

Premierul Florin Cîțu a demonstrat, încă o dată, că îşi asumă această guvernare, în interesul românilor şi fără compromisuri politice, susține liderul Organizației Municipale PNL Vaslui, Tudor Polak.

„Atunci când le-am promis cetățenilor dezvoltarea României, am ştiut cu toții că vor fi piedici. Ceea ce nu este de acceptat este că aceste piedici sunt puse de colegi liberali care nu înțeleg astăzi că singura echipă din care facem parte este Partidul Național Liberal şi că unica noastră datorie este cea față de români”, a scris acesta pe Facebook.

Polak susține că este greu de înțeles modul în care „unii dintre noi aleg să saboteze propriul guvern, uitând că acest guvern este în slujba oamenilor, dincolo de orice competiție politică„.

„Florin Cîțu este premierul României şi a luat o decizie care arată asumare, responsabilitate şi respect pentru promisiunile făcute. Programul Național de Investiții Anghel Saligny trebuie implementat fără amânări care îi costă pe români. Nu putem să mai stăm pe loc, când nu există motive reale. Despre asta este vorba. Despre asumare. Ceea ce astăzi, la mulți colegi liberali, nu mai văd.

Este inadmisibil ca discuțiile interne să îşi spună cuvântul când vine vorba de decizii politice care influențează dezvoltarea țării. Denotă imaturitate şi lipsă de responsabilitate şi asta este grav.

Mă aştept ca liberalii să înțeleagă că suntem o singură echipă, unitară, puternică, focusată, care, în această situație, trebuie să îşi susțină guvernul, premierul şi promisiunile pe care, cu toţii, le-am făcut în campania electorală, românilor. Fără întârzieri care costă. Fără compromisuri”, a conchis liberalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.