Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, răspuns DUR pentru Klaus Iohannis: 'Cel mai grav lucru nu este cine face dezvăluirea, ci dezvăluirea în sine'

iohannis comisie

"Trebuie luate măsurile cuvenite împotriva celor care au greşit, nu a instituţiei în sine.", i-a răspuns preşedintele PSD Bihor lui Klaus Iohannis. Acesta din urmă a spus că atacul la DNA şi la conducerea instituţiei este declanşat de "nişte penali care vor să destabilizeze instituţia".

Ioan Mang este de părere că eforturile ar trebui concentrate asupra pedepsirii celor acuzaţi că au falsificat probe sau au comandat dosare politice.

Citește și: Un fost judecător din CSM face declarații incredibile despre înregistrările din DNA: 'Nu înseamnă cu nimic că s-a încălcat legea' - VIDEO

"Îmi pare foarte rău că domnul preşedinte a făcut această afirmaţie ieri, pentru că eu zic că cel mai grav lucru nu este cine face dezvăluirea, ci dezvăluirea în sine; iar dacă este adevărat şi se pare că probele confirmă acest lucru, că procurorii comandau delaţiuni pe nume false, pe persoane inexistente, scrise de unul care e acuzat doar ca să scape şi noi ne limităm doar la a spune că penalii atacă DNA, e grav. E grav. Cred că trebuie cercetate faptele şi trebuie luate măsurile cuvenite împotriva celor care au greşit, nu a instituţiei în sine", a declarat Ioan Mang, preşedintele PSD Bihor, conform Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.