Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii Coaliției iau piciorul de pe accelerație: Ce s-a discutat despre situația de la SPP (surse)

stiripesurse.ro
birou dragnea cabinet

Liderii Coaliției PSD-ALDE au avut o întâlnire, miercuri, 7 februarie, în biroul lui Liviu Dragnea, după ședința comună a celor două camere ale Parlamentului.

Tema discuțiilor a fost posibilitatea înființării unei comisiei speciale de anchetă cu privire la situația din Serviciul de Protecție și Pază (SPP). La final, Călin Popescu Tăriceanu a refuzat să facă declarații, iar liderii PSD încă nu au transmis nimic pe acestă temă.

Potrivit unor surse din cadrul coaliției, președintele ALDE se opune înființării unei comisii de anchetă. În aceste condiții, nici Liviu Dragnea nu mai este convins că o asemenea mutare ar produce efecte benefice.

Înființarea comisiei ar putea genera complicații nedorite, având în vedere că SPP se află sub controlul Președinției, nu al Parlamentului. Liviu Dragnea a precizat zilele trecute că nu se dorește mutarea instituției în subordinea Parlamentului.

Un alt aspect interesant este legat de o intervenție publică a generalului Dumitru Iliescu, fostul șef SPP, care a lansat chiar un avertisment cu iz de amenințare la adresa liderului PSD pe tema Serviciului de Protecție și Pază. Dragnea s-a limitat la a răspunde că Iliescu nu ar trebui să se implice în această chestiune.

Vezi și: Supa-minune care te ajută să slăbești și îți face tenul mai frumos/ REȚETĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.