Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul Partidului Poporului din Austria, ministrul de externe Sebastian Kurz, se angajează să pună capăt imigraţiei ilegale

Sebastian Kurz

Liderul Partidul Poporului din Austria (OeVP, conservator), Sebastian Kurz, s-a angajat să pună capăt imigraţiei ilegale şi să lanseze reduceri fiscale importante, în ultimul său discurs din campania electorală în vederea alegerilor legislative anticipate care au loc duminică, relatează dpa, potrivit Agerpres.

OeVP, condus de tânărul ministru de externe (31 de ani), este cotat cu cele mai multe voturi în sondajele de opinie (33%), dar este urmat îndeaproape de Partidul Libertăţii din Austria (FPOe, de extremă dreapta), condus de Heinz-Christian Strache (27%) şi de social-democraţii cancelarului Christian Kern (25%). 

În ultimul său discurs de campanie, susţinut vineri în centrul Vienei, Kurz a promis că va scădea taxele pentru clasa de mijloc şi pentru cei cu venituri mici. "Şi sunt în măsură să vă promit astăzi că vom face totul pentru a pune capăt imigraţiei ilegale pentru a spori ordinea şi securitatea în Austria", a adăugat Sebastian Kurz. 

După criza refugiaţilor, în timpul căreia 90.000 de migranţi au trecut graniţele Austriei în 2015, Kurz a adoptat poziţia dură cu privire la imigraţie a Partidului Libertăţii, transformând-o în principala sa temă de campanie. Dacă OeVP va câştiga alegerile, scenariul cel mai probabil este o coaliţie cu FPOe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.