Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PMP îl critică dur pe Tudorel Toader: Un caracter prea mic pentru un Minister atât de mare!

stirileprotv.ro
toader tudorel

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, i-a respins cererea de acreditare jurnalistului Pro TV, Ovidiu Oanță. În urma acestei decizii, liderul PMP, Eugen Tomac, susține că Tudorel Toader este un ”caracter prea mic pentru un minister atât de mare!”.

Citește și: SONDAJ CURS - PSD, avans timid. Alianța 2020 (USR-PLUS) vine tare din spate. Surprizele ALDE și PMP și dezastru pentru PNL

”Un caracter prea mic pentru un minister atât de mare!

Decizia lui Tudorel Toader de a refuza acreditarea jurnaliștilor pe care el îi consideră incomozi, deși aceștia și-au făcut doar datoria, arată că actualul ministrul al Justiției se raportează cu nostalgie la regimul comunist. Ministrul Justiției îi vrea pe români dezinformați, iar pe jurnaliști închiși într-un țarc, cu botniță la gură. Îngrădirea presei este o tactică pe care o folosesc cele mai crunte dictaturi.
Să se „autoievalueze” Tudorel cu privire la cât de inteligent a fost când a interzis, în concediu fiind, acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanță, reprezentant al Pro TV, cel mai important post de televiziune din România, dacă e să ne uităm doar la audiențe.
E semn că pe Tudorel îl lasă nervii și ar cam avea nevoie de un Rudotel. Nici măcar ministresa de tristă amintire Rodica Stănoiu, din vremea partidului-stat PSD, nu și-a permis să bage pumnul în gură presei, așa cum face distinsul fost judecător CCR. 
Tudorel se află într-o spirală a degradării morale, bătându-și joc de o carieră de 40 de ani și lăsându-ne pe noi, ceilalți, să ne întrebăm dacă un astfel de individ mai are legitimitatea de a reveni la catedră, cu pretenția de a educa viitoarele generații.”, scrie Eugen Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.