Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul sindicatului de la metrou, anunț pentru bucureșteni: 'Nu cred că Magistrala Drumul Taberei va fi finalizată în 2019'

Inquam Photos / George Calin
stadiu lucrari magistrala de metrou M5

Liderul sindicatului de la metrou, Ion Rădoi, a declarat, joi, că darea în folosință a Magistralei 5 din Drumul Taberei ar putea avea loc în 2020, și nu la sfârșitul acestui an, așa cum a anunțat conducerea Metrorex, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: EXCLUSIV ‘Spirala’ USR-PLUS-LGBT-Rezist. Finanțatorul din umbră

„În anul 2011, când s-a declanșat acea lucrare, la Magistrala 5, spuneam că în 2020 o să fie dată în exploatare, și atunci mi s-a spus că sunt Brucan (Silviu Brucan – n.r.), pentru că angajamentul era pentru 2015. Iată că suntem la mijlocul anului 2019 și după părerea mea, cu toate angajamentele luate, cred că o să ne prindă 2020 pentru a se da în exploatare Drumul Taberei – Ghencea”, a declarat, joi, Ion Rădoi, liderul sindicatului de la metrou.

Pe de altă parte, conducerea Metrorex a anunțat încă de la începutul anului că Magistrala 5 va fi dată în folosință la sfârșitul lui 2019.

Citește și: Radu Banciu iese din nou la rampă! Acesta nici nu e un partid, e un apendice al frustrărilor .

Directorul Dumitru Șodolescu a declarat recent că lucrările sunt finalizate în proporţie de 99,5%, iar finisajele în proporţie de 90%. Potrivit acestuia, luna viitoare va fi realizată alimentarea cu energie electrică, iar lucrările de automatizare vor fi finalizate la 23 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.