Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul trupei Kiss strange cureaua - Vinde pentru 22 de milioane de dolari o proprietate din California

Blabbermouth.net
trupa kiss

Gene Simmons, basistul şi liderul trupei Kiss, a scos la vânzare pentru 22 de milioane de dolari o proprietate din Benedict Canyon, California, potrivit news.ro.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

După aproximativ patru decenii, muzicianul şi soţia lui, modelul Sharon Tweed, părăsesc vila construită pe comandă.

Cuplul a plecat din California şi s-a mutat într-o proprietate de 24 de acri din apropiere de Mount Rainier, în statul Washington, scrie Variety.

Simmons şi Tweed au început să îşi caute o casă în care să locuiască împreună la scurt timp după ce s-au cunoscut la o petrecere Playboy, în 1983. Ea avea atunci o relaţie cu Hugh Hefner, fondatorul celebrei reviste.

Citește și: DNA despre SPECULA generată de pandemie - 'A fost creat cadrul propice apariției 'indispensabilului traficant de influență''

Liderul trupei Kiss şi modelul au cumpărat terenul în 1984, pentru 1,35 de milioane de dolari, şi după aproximativ cinci ani şi alte 12 milioane de dolari au transformat proprietatea în ceea ce este azi.

Casa a fost platoul de filmare pentru reality show-ul „Gene Simmons Family Jewels” (A&E), care a fost difuzat între 2006 şi 2012.

Aflată deasupra Beverly Hills, pe o suprafaţă de 1,84 de acri, proprietatea este ascunsă privirilor trecătorilor. Ea cuprinde mai multe garaje, un teren de tenis, o piscină şi o casă cu trei etaje şi o suprafaţă de aproximativ 4.800 de metri pătraţi - şapte dormitoare şi nouă băi, dintre care două de serviciu, o cramă şi o cameră pentru jocuri.

Între vecini se numără Kate Upton, Vin Diesel şi John Mayer, Cameron Diaz şi Benji Madden.

Citește și: DOSAR Raport 'ABSURD' al unui specialist italian în cazul Mario Iorgulescu - Se bazează pe afirmațiile părinților care spun că a căzut în cap când era mic

Anul acesta, Gene Simmons a mai scos la vânzare o proprietate californiană, din Laurel Canyon, pentru suma de 2,2 milioane de dolari. Ocupată în trecut de copiii lui, Sophie Tweed-Simmons şi Nick Simmons, care s-au mutat, casa este acum listată pentru 1,9 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.