Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lindsay Lohan joacă într-o comedie romantică pentru de Netflix

netflix

Lindsay Lohan, care a renunţat în mare măsură la actorie de la începutul anilor 2010, va fi protagonista unei comedii romantice pregătite de Netflix.

În noul film, Lohan va juca rolul unei „moştenitoare de hotel, răsfăţată şi proaspăt logodită”, care suferă de amnezie în urma unui accident la schi, cu câteva zile înainte de Crăciun, şi este îngrijită de un chipeş proprietar de cabană şi fiica lui precoce, potrivit Variety.

Restul distribuţiei nu a fost încă anunţat, informează News.ro.

Lohan a devenit celebră la vârsta de 11 ani, odată cu filmul „The Parent Trap” (1998). Au urmat remake-ul „Freaky Friday” şi „Mean Girls”, iar aceste roluri i-au consolidat statutul de vedetă. După mai mulţi ani în care a fost urmărită de paparazzi şi tabloide din cauza unor probleme personale, Lohan s-a retras treptat, începând cu anii 2010, şi s-a mutat în Europa şi Dubai.

A lansat de atunci câteva proiecte, precum filmul „The Canyons” (2013, r. Paul Schrader), a jucat în producţia „Speed-the-Plow” (2014) pe West End, în serialul britanic de comedie „Sick Note” (2018) şi a avut un reality show la MTV în 2019. În acelaşi an, a fost jurat în emisiunea „The Masked Singer” din Australia. Împreună cu Mickey Rourke va juca în thrillerul horror „Cursed”, regizat de Steven R. Monroe, după cum a fost anunţat anul trecut.

În timpul programului special CNN de Anul Nou din 2019, ea le-a declarat gazdelor Anderson Cooper şi Andy Cohen că îşi doreşte să revină în America şi să reînceapă filmările.

Producţia pentru filmul Netflix va începe în noiembrie. O dată de lansare urmează să fie anunţată.

Filmul va fi regizat de Janeen Damian („A Christmas Waltz”), după un scenariu semnat împreună cu Michael Damian, Jeff Bonnett şi Ron Oliver

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.